Agility

Nu har jag igen tagit tag i agility. Det är en sån himla rolig aktivitet och jag vill att vi ska bli bra men det är en lång väg dit. Greta är jätteduktig, men just nu får hon vila tills jag vet hur det ligger till med hennes tå. Hon fastnade förra veckan med en av tårna i nått galler och efter det började hon halta. Jag åkte till dogland förra veckan och lastade henne och det gav resultat på en gång. Om jag har tur så har hon bara vrickat den. `håller tummarna`
Jag hade tid på dogland idag, men tyvärr avbokades den tiden och hon hade inga fler tider den här veckan så eftersom jag vill inte att Greta ska ha ont så bokade jag en tid på hundpoolen i Sundbyberg som hade tid redan imorgon. Då ska de få kolla på tån 🙂

När det gäller agility så har jag börjat träna med Ålga också. Hon kommer bli duktig såfort hon förstår vad hon ska göra.. Äinar fick också träna lite, men med honom kommer jag aldrig kunna tävla med eftersom han litar jag inte på lös med andra hundar. ALDRIG.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *