Nässelfeber

Förra veckan var en ganska hemsk vecka. En morgon så vaknade Molly och hade röda märken över hela kroppen. Jag ringde en läkare på KRY appen som sa att det var vanligt vid om hon tex var förkyld. Jag lugnade ner mig och under Dan så blev fläckarna färre och färre.

Dagen efter vaknade hon och såg ännu värre ut. Hon var tom svullen runt ögonen. Då blev jag orolig igen och kontaktade en barnmorska som gav mig numret till en barnläkare. Tidigt på morgonen ringde jag honom och hoppades att han skulle svara. Det gjorde han och jag fick en tid kl 9 samma dag. Han håller till på Lidingö, men det var värt att åka dit.
Han tog en titt på henne och sa att hon har Nässelfeber. Finns inte så mycket att göra åt det utan det röda försvinner tydligen lika fort som de kommer.

Och det gjorde de faktiskt. Efter 2 dagar så var de borta.
Jag klara inte av när mina barn blir sjuka. Jag tror alltid det värsta och mitt hjärta värker när de har ont eller mår dåligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *