Äinar

Äinar är min enda hane i flocken. Kastrerad men dock ändå en hane.
Nån gång i mitt liv har jag sagt……aldrig mer en hane, men ändå har jag en.
Det hela började med att jag bara skulle ta hand om honom när han var valp. Han hade skadat sig och kunde inte flytta till en familj på ett tag och eftersom  jag älskar valpar så erbjöd jag mig Maria ( som är min vän och bästa staffeuppfödaren) att passa honom. Efter 2 veckor hade jag köpt honom.
Han är nu lite över 2 år. Han är stor och vit som vanish och stark som en oxe. Allt jag önskar mig i en hane hehe

Jag äger hans mamma Greta och hon är en pingla så jag vet inte vem han brås på…säkert sin far.  När nått går fel hos barnen så skyller man på pappan 🙂

Han är dock väldigt smart. PÅ drygt 2 månader så hade jag börjat på hans utbilding som specialsökshund med inriktning vägglöss och hans klarade sin certifiering på en gång så nu är han en certifierad vägglushund, liksom Fiona min fina pied tik.

I april ska jag debutera med honom på rallylydnad. Han kan momenten och jag minns inte ens att jag tränat så mycket med honom 🙂

I agility kan vi tyvärr inte starta i eftersom jag skulle aldrig lita på honom lös…..jag kanske har glömt att nämna att på promenader vill han gärna smaka på en eller två hundar.

Min fina fina Äinar <3

En kommentar på “Äinar

  1. Fina Äinar?
    Gillar inte han heller alla hundar utanför flocken?
    Gizmo har börjat visa sådana tendenser?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *